Aστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 3 Ιανουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η επιστροφή στις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σε κάνει να πρέπει να οργανώσεις άμεσα κάποια πράγματα. Είστε άνθρωποι που όταν αποφασίσετε να βάλετε κάτι σε τάξη το κάνετε, ενώ έχετε τον τρόπο να κάνετε πραγματικότητα το όραμά σας. Ας γίνει ο στόχος του 2017.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια οικονομική υπόθεση σε προβληματίζει και σε αγχώνει. Όμως, δεν μπορείς πια να κάνεις σαν να μην συμβαίνει. Οφείλεις στον εαυτό σου να βρεις μια λύση που είναι βιώσιμη και βάζει σε πρόγραμμα τις εκκρεμότητές σου. Μια χαρούμενη είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η εβδομάδα ξεκίνησε με μια πολύ όμορφη έκπληξη και αυτό σε έχει κάνει να βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία, αλλά και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Ένας επαγγελματικός στόχος που είχες φαίνεται πως μπαίνει σε άμεσο πρόγραμμα. Θέλεις η νέα χρονιά να είναι η χρονιά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ο χρόνος που πέρασες με φίλους και αγαπημένους σου έχει χαρίσει περισσότερη ηρεμία και ένα αυθεντικό χαμόγελο, νιώσεις ευτυχία για τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή. Για την προσωπική σου ζωή πήρες μια απόφαση με βάση τη λογική, όμως το συναίσθημα σε τσιγκκλάει να… παραστρατήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η σημαντικότερη κατάκτηση της ημέρας είναι το γεγονός πως θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μια σημαντική συνάντηση. Αυτό θα ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές στην εργασιακή σου εξέλιξη, αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή για να θερίσεις αυτά που σπέρνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα φέρνει η νέα χρονιά. Μια μετακόμιση, κάποιο νέο απόκτημα, μια συγκατοίκηση, κάτι που είναι θετικό και σε πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Μην απογοητεύεσαι όταν κάτι δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως θα ήθελες, το σημαντικό είναι πως εξελίσσεται.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχεις αποφασίσει πως θέλεις να αλλάξεις όλα όσα δεν σου αρέσουν και δεν σε καλύπτουν πλήρως στην καθημερινότητά σου και νιώθεις απολύτως έτοιμος/η για νέα ξεκινήματα. Μέτρα καλά τις δυνάμεις σου, μη φοβηθείς τη δουλειά και κάνει… βουτιά στα βαθιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μετά από μια όμορφη ανάπαυλα ετοιμάζεσαι να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου, με όρεξη να κάνεις αλλαγές σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Φέρσου με διπλωματία και τακτ για να μην δημιουργήσεις εκρήξεις και αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κάποιες φορές προτιμάς να κάνεις σαν να μη συμβαίνει κάτι γιατί η προοπτική να χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις και να το λύσεις σε στρεσάρει. Όμως, αυτή τη φορά αυτό που πρέπει να λυθεί έχει να κάνει με τον εαυτό σου, ώστε να κάνει τη ζωή σου όχι μόνο καλύτερη, αλλά και πιο εύκολη. Είναι για να γίνει το βήμα μπροστά στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αγαπημένα αιγοκεράκια τα ταλέντα και η γοητεία σας είναι αδιαπραγμάτευτα και σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε συναντήσεις και συζητήσεις. Οι ευκαιρίες για μια νέα συνεργασία παρουσιάζονται από το πουθενά –πάνω σε διασκέδαση και εξόδους- και εσείς δεν έχετε παρά να τις αξιοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα νέα της εβδομάδας είναι μόνο ευχάριστα, οι συναντήσεις με συνεργάτες φέρνουν χαμόγελα και νέες ιδέες, η επικοινωνία με αγαπημένους φίλους που ζουν μακρινά φέρνει όμορφες ειδήσεις. Έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε –πρέπει απλά να οργανωθείτε για να τα προλάβετε όλα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα προβλήματα στο ευρύτερο περιβάλλον σας που σας ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να έχουν βρει πια λύση και ένα θέμα υγείας κάποιου από την οικογένειά σας, έχει θετική εξέλιξη. Προσπαθήστε να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο που έχετε βάλει –και να φανείτε δίκαιοι απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες.

Καλημέρα!

Αφήστε το σχόλιο σας