5ο Family Run: Ένας Αγώνας…Οικογενειακή Υπόθεση!

Πέμπτη συνεχή χρονιά διοργάνωσης του αγώνα FamilyRunκαι οι οικογένειες δεν σταματούν να αποδεικνύουν την δύναμη της ομάδας εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Το ραντεβού δόθηκε για ακόμη μια χρονιά στην πανέμορφη Αγία Άννα στη Βόρεια Εύβοια το τριήμερο 12-14 Μαΐου. Αγώνες, δραστηριότητες, προσπάθεια και χαμόγελα πλημμύρισαν το ξενοδοχείο ThalattaSeasideHotelκαι το ClubAgiaAnna, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους αξέχαστες στιγμές. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας την Κυριακή 14 Μαΐου, οι μικροί συμμετέχοντες της διοργάνωσης είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν στις μανούλες το καλύτερο δώρο, την προσπάθεια και την συμμετοχή τους σε πραγματικά οικογενειακές στιγμές.

Πλούσια δάση, κρυµµένα φαράγγια, κρυστάλλινοι χείµαρροι, καταρράκτες, πεντακάθαρες παραλίες: η Βόρεια Εύβοια είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγµένα µυστικά της Ελλάδας κι είναι ακόµα ανέγγιχτη από τον µαζικό τουρισµό. Το τοπίο που περιβάλλει τον χώρο διοργάνωσης του FamilyRunτοποθετείται στην Αγία Άννα, σε µια παραλία µήκους 5χλµ που ξεκινά εκεί όπου τελειώνει ένα καταπράσινο δάσος, καθιστώντας την έναν από τους οµορφότερουςπροορισµούς στην Ελλάδα.

5ο Family Run: Ένας Αγώνας...Οικογενειακή Υπόθεση!

Πάνω από 70 οικογένειες ξεκίνησαν την Παρασκευή το ταξίδι τους για την Αγία Άννα, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την περσυνή διοργάνωση και μεγαλύτερες προσδοκίες για τον φετινό αγώνα. Μικροί και μεγάλοι φόρεσαν τα μπλουζάκια της διοργάνωσης- οι μικροί μάλιστα τα  ζωγράφισαν  , τα αθλητικά τους παπούτσια και το μεγαλύτερο χαμόγελό τους και στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης. Και αυτή ακριβώς η διαδικασία είναι ο πυρήνας της διοργάνωσης του FamilyRun. Όλοι μαζί, σαν οικογένεια, προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες που καλούμαστε να περάσουμε, μοιραζόμαστε όνειρα, στιγμές και επιθυμίες και, στο τέλος της ημέρας, δεν επιθυμούμε απλώς να ανέβουμε στο βάθρο αλλά να απολαύσουμε την εμπειρία που μας ταξιδεύει.  

Η διοργάνωση του FamilyRunξεκίνησε με το πρώτο σφύριγμα πριν το ρολόι καλά καλά δείξει 12 το μεσημέρι, στον αγώνα των 200 μέτρων με τα καροτσάκια των μικρότερων της παρέας να θυμίζουν κάτι σε…ράλι. Οι πιο μικροί της παρέας, διατήρησαν προβάδισμα στη γραμμή εκκίνησης, οι οποίοι συγκράτησαν τη διαφορά τους μέχρι τον τερματισμό.Λίγο μετά, τα μεγαλύτερα παιδιά σε έναν αγώνα 1000 μέτρων, έτρεξαν με την ψυχή τους μαζί με τους γονείς τους, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και χειροκροτήθηκαν μέχρι τον τερματισμό, εκεί όπου όλοι παρέλαβαν τα μετάλλιά τους. Ακολούθησε το  πιο αγαπημένο άθλημα των οικογενειών, εκεί όπου τη σκυτάλη μοιράζονται γονείς και παιδιά, σκυτάλη που οι μικροί αθλητές επιμελήθηκαν με τη βοήθεια του animationteam του ThalattaSeasideHotel, κάνοντας τον αγώνα της σκυταλοδρομίας απόλυτα οικογενειακή υπόθεση. 

Με τον ήλιο πλέον να αποχαιρετά γλυκά την παραλία της Αγίας Άννας,ήρθε η ώρα της ποδηλασίας για τους λιλιπούτειους φίλους μας και ακολούθησε ο αγώνας των 5 χλμ για  γονείς αλλά και μικρούς αθλητές που με τρομερές αντοχέςδιένυσαν την απόσταση σε μια υπέροχη διαδρομή  με θέα την πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη αθλητική ημέρα της διοργάνωσης.

Από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του FamilyRun, ο πιο δροσιστικός αγώνας  του CanoeKayak, περίμενε τις οικογένειες στην τεράστια πισίνα του ClubAgiaAnnaχαρίζοντας όμορφες στιγμές, τρελές βουτιές και ζηλευτές επιδόσεις για τους γρήγορους του αγώνα, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο!  Όμως το σημαντικό, αυτό που παραμένει πάντα πιο ισχυρό από την πρωτιά, είναι η συμμετοχή και η ευκαιρία να προσπαθείς με χαρά και ενθουσιασμό σαν ομάδα, δημιουργώντας αυθεντικές οικογενειακές αναμνήσεις.
Η λήξη του 5ουFamilyRunβρήκε όλους τους συμμετέχοντες να χαμογελούν, να ανταλάσσουν συγχαρητήρια και ματιές γεμάτες εκπλήρωση φορώντας τα μετάλλια τους. Το ραντεβού δόθηκεγια τον προσεχή Οκτώβριο, εκεί όπου ο 6οςFamilyRunθα προσκαλέσει μικρούς και μεγάλους στον πανέμορφο τόπο των Ιωαννίνων.

Χρυσός Χορηγός του 5ουFamilyRun ήταν για πρώτη φορά, ημεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής κοτόπουλου Νιτσιάκος.Υπερήφανος υποστηρικτής, ο όμιλος  εταιρειών Μαυρογένης, με τις εταιρείες Gree και Fluo, προσέφερε δώρα στους πρώτους της κατάταξης, κληρώνοντας ακόμα και ένα tablet σε έναν υπερτυχερό.Το FamilyRun  έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του βραβευμένου στην κατηγορία του οικογενειακού τουρισμούThalattaSeasideHotel, χορηγού φιλοξενίας της διοργάνωσης, ενώ οι αγώνες canoe- kayak φιλοξενήθηκαν στο ClubAgiaAnnaSummerResort.  Κοντά μας και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά στο FamilyRunβρέθηκε τοAtticaZoologicalPark, ένας από τους σημαντικότερους οικογενειακούς προορισμούς που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις παιδικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες  καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα RideOn, με παιχνίδια που εξασκούν τις σωματικές και πνευματικές δεξιότητες των παιδιών. Παρόντες και υποστηρικτές πάντα η πολύτιμη ομάδα της LifeguardHellasTrainingCenter, οι οποίοι έμαθαν στα παιδιά πως να κολυμπούν σωστά, φροντίζοντας παράλληλα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

5ο Family Run: Ένας Αγώνας...Οικογενειακή Υπόθεση!

5ο Family Run: Ένας Αγώνας...Οικογενειακή Υπόθεση!

5ο Family Run: Ένας Αγώνας...Οικογενειακή Υπόθεση!

5ο Family Run: Ένας Αγώνας...Οικογενειακή Υπόθεση!

5ο Family Run: Ένας Αγώνας...Οικογενειακή Υπόθεση!

5ο Family Run: Ένας Αγώνας...Οικογενειακή Υπόθεση!

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας