ΧAΟΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ σε πτήση εξαιτίας αναταράξεων- Τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν(VIDEO)

Πραγματικά χαοτικές σκηνές διαδραματίστηκαν σε πτήση της Aeroflot από τη Ρωσία προς την Ταϊλάνδη, εξαιτίας ισχυρότατων αναταράξεων που είχαν ως αποτέλεσμα οι επιβάτες να βρεθούν στο διάδρομο του αεροσκάφους!

Αν φοβάστε τα αεροπλάνα, αυτός μάλλον είναι ο εφιάλτης σας! Τουλάχιστον 20 άνθρωποι -μεταξύ των οποίων τρία μωρά- τραυματίστηκαν στην πτήση της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας από τους τραυματίες έχει σπασμένη σπονδυλική στήλη!

Δείτε στη συνέχεια του κειμένου το βίντεο

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση που εκτελούσε το δρομολόγιο Μόσχα – Μπανγκόκ με ένα βίντεο που είδε το “φως” της δημοσιότητας να κάνει τον γύρο του κόσμου και να αποτυπώνει το χάος.

Οι επιβάτες βρίσκονται πεσμένοι στο διάδρομο, οι αποσκευές επίσης, καθώς και τα φαγητά που βρίσκονταν στα τρόλεϊ των αεροσυνοδών είναι παντού πεσμένα, με τις εικόνες να θυμίζουν το πέρασμα τυφώνα!


Το βίντεο “ανέβηκε” στο Instagram από την Evgenia Zibrova με το εξής σχόλιο: “Πολυάριθμα κενά αέρος μία ώρα πριν την προσγείωση οδήγησαν σε σπασμένα κόκκαλα, εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία”.

Η ίδια συνεχίζει: “Πολλοί άνθρωποι από την καμπίνα έσπασαν τις μύτες τους, μωρά έχουν μελανιές, κάποιοι είναι αναίσθητοι. Ευτυχώς είμαστε ακόμη ζωντανοί. Aeroflot, σε παρακαλώ βοήθησε αυτούς τους ανθρώπους”.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Αφήστε το σχόλιο σας