ΤΩΡΑ! Δίωξη σε διανομέα πετρελαίου που ΔΕΝ δέχτηκε να πληρωθεί από τα 600 δισ. του Σώρρα

Ερευνα σε βάρος πρατηριούχου διέταξε εισαγγελέας ύστερα από καταγγελίες μελών της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ότι αρνήθηκε να εξοφληθεί μέσω εξουσιοδότησης από το καταπίστευμα του Αρτέμη Σώρρα

επέλαση του φονικού χιονιά οδήγησε πολλούς συμπολίτες μας σε πιο δραστικές λύσεις προκειμένου να ζεσταθούν.

Έτσι, πολλοί από αυτούς δεν αρκέστηκαν στη χρήση του τζακιού με ξύλα που τους παραχώρησε δωρεάν ο ευεργέτης Αρτέμης Σώρρας από τις δασικές εκτάσεις που έχει στην ιδιοκτησία του αλλά δοκίμασαν να παραγγείλουν και πετρέλαιο!

Οταν όμως δοκίμασαν να εξοφλήσουν τους διανομείς με τις περίφημες εξουσιοδοτήσεις Σώρρα – τα περίφημα «Σωρραία» – που χρησιμοποιούν στην εφορία ώστε τα χρήματα που χρωστούν να δοθούν από το καταπίστευμα των 600 δισ. τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη…

Οι υπάλληλοι των εταιριών πετρελαίου που όλοι ξέρουν ότι είναι εβραϊκών συμφερόντων, δηλαδή οι βυτιοφορατζήδες πράκτορες του διεθνούς σιωνισμού δεν δέχθηκαν να εξοφληθούν με τα «Σωρραία»!

Παρά τις επικλήσεις των πολιτών στον Δία και στην… σεξουαλική του δραστηριότητα» οι εβραιομασώνοι διανομείς ήταν αμετάπειστοι.

Ευτυχώς όμως κάποιοι αυθεντικοί έλληνες δικαστικοί λειτουργοί που ακόμα τρέχει στο αίμα τους το ελληνικό στοιχείο «Ιχώρ», γρηγορούν. Και έτσι πολύ σύντομα οι ανθέλληνες που εκβιάζουν και θέλουν να οδηγήσουν τους οπαδούς της «Ελλήνων Συνέλευσης» στο ξεπάγιασμα (που άλλωστε προέρχεται από την ενεργοποίηση μυστικού όπλου επηρεασμού του καιρού των Αμερικανών) θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγη: protagon.gr

Αφήστε το σχόλιο σας