Το Nissan Rogue Warrior πάει στη Νέα Υόρκη

Με το μοναδικό Rogue Trail Warrior Project που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η Nissan αποκαλύπτει την «πολεμική» διάσταση του δημοφιλούς crossover.

Το Nissan Rogue Warrior πάει στη Νέα Υόρκη

Δύο χαρακτηριστικά κυριαρχούν στην εμφάνιση του Rogue Trail Warrior. Αφενός, η εξωτερική σχεδίαση που συνδυάζει τα χακί χρώματα στρατιωτικής παραλλαγής και αφετέρου τα φωτιστικά σώματα κίτρινου χρώματος.

Το Nissan Rogue Warrior πάει στη Νέα Υόρκη

Επιπλέον, το Rogue Trail Warrior Concept εφοδιάζεται με ερπύστριες  της Dominator, ενώ τόσο οι αναρτήσεις όσο και οι θόλοι των τροχών έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα, προκειμένου να υποστηρίξουν το σύστημα μετάδοσης της κίνησης.

Το Rogue Trail Warrior Concept κινείται από έναν 2,5 λίτρων κινητήρα βενζίνης 170 ίππων, ενώ τον εξοπλισμό του συμπληρώνουν φιμέ προβολείς, ειδικής κατασκευής προβολείς στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, καλάθι οροφής ARB, προβολείς LED και βαρούλκο έλξης Warn 4K.

Το Nissan Rogue Warrior πάει στη Νέα Υόρκη Το Nissan Rogue Warrior πάει στη Νέα ΥόρκηΤο Nissan Rogue Warrior πάει στη Νέα ΥόρκηΤο Nissan Rogue Warrior πάει στη Νέα Υόρκη

Νίκος Τσάδαρης

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε το σχόλιο σας