Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!

Ευτυχώς, υπάρχουν απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να είστε πιο λαμπερή και πιο άνετη. Παρακάτω δείτε κόλπα που θα ανακουφίσουν τα προβλήματά όπως η ισορροπία σας και …Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Ευτυχώς, υπάρχουν απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να είστε πιο λαμπερή και πιο άνετη. Παρακάτω δείτε κόλπα που θα ανακουφίσουν τα προβλήματά όπως η ισορροπία σας και ακόμα και τον ήχο των παπουτσιών σας!Εδώ είναι ένας εύκολος τρόπος για την αποφυγή του πόνου που προκαλείται από τα ψηλά τακούνια.Βάλτε ταινία στο 3ο και 4ο δάχτυλο του ποδιού σας και αποφύγετε τον πόνο.Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Η ταινία εκτονώνει την πίεση στα νεύρα σας, αλλά και προστατεύει τα πόδια σας από τις φουσκάλες.Βάλτε ότι ταινία θέλετε!Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Ακόμη και τραυμαπλάστ.Αυτή η ιδέα έχει και άλλα πλεονεκτήματα.Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Χωρίς πόνο, μπορείτε να δώσετε άλλον αέρα στο περπάτημά σας!Έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί.Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!

Εδώ είναι περισσότερες συμβουλές για τα προβλήματα με τα παπούτσια σας!Τρίψτε με γυαλόχαρτο το κάτω μέρος του παπουτσιού σας, έτσι ώστε να μην γλιστράει.Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Βάλτε λίγο αποσμητικό στα πέλματά σας για να αποφύγετε τις φουσκάλες.Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Αν σας στενεύουν τα παπούτσια σας, βάλτε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες, ρίξτε στα παπούτσια σας ζεστό αέρα με το πιστολάκι μαλλιών και φορέστε τα. Θα ανοίξουν περίπου μισό νούμερο!Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Βάλτε πούδρα στις σόλες των παπουτσιών σας για να αποφύγετε τον τρίξιμο των παπουτσιών.Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Καθαρίστε τα δερμάτινα παπούτσια σας με ένα πανί που έχετε ρίξει επάνω οινόπνευμα.Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Γυαλίστε τα παπούτσια σας με βαζελίνη.Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Τρίψτε με κερί μέλισσας τα παπούτσια σας για να τα κάνετε αδιάβροχα.Παίρνει λίγη Κολλητική ταινία και την Τυλίγει γύρω από 2 Δάχτυλα του Ποδιού της. Ο Λόγος; Πολύ Χρήσιμος για ΟΛΕΣ τις Γυναίκες!Credit: Twentytwowords

Πηγή: fanpage.gr

Αφήστε το σχόλιο σας