Νέα μαρτυρία-φωτιά: «Σιχάθηκα με όσα είδα στο Καραϊσκάκη»! (audio)

Άλλη μια μαρτυρία-φωτιά για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μίλτος Καλόγηρος, υπεύθυνος ραδιοτηλεοπτικών του αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου μίλησε στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» με τους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και επιβεβαίωσε και επιβεβαίωσε όσα υποστηρίζει στην κατάθεσή του ο Περικλής Λασκαράκης.

Μάλιστα, εκτός αυτού κατήγγειλε ότι από τη Μεγάλη Πέμπτη δέχεται περίεργα τηλεφωνήματα από αγνώστους.

«Έγιναν ακριβώς όπως τα έχει πει ο κ.Λασκαράκης. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ήμουν δίπλα του από τις 16:30 μέχρι και τις 23:30. Όσα είπε έχουν γίνει», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Όταν ήρθε το χαρτί του διορισμού από την ΕΠΟ στην νιώσαμε χαρά. Νιώσαμε δέος. Ήθελα να πατήσω στο νέο Καραϊσκάκη. Τώρα, σιχάθηκα με όσα είδα. Δεν θέλω να ξαναπατήσω. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο τοπικό».

Μάλιστα, σχολίασε και το γεγονός ότι ο πρώτος παρατηρητής στην έκθεσή του αναφέρει λιγοστά από τα περιστατικά που κατήγγειλε ο κ.Λασκαράκης. «Ο κ.Λασκαράκης πήγε να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει. Τη δουλειά του. Και ο πρώτος παρατηρητής ήταν παρών. Δεν ξέρω τι έγραψε. Ξέρω όμως ότι ήταν παρών σε ό,τι περιγράφει ο κ.Λασκαράκης. Τώρα γιατί δεν τα έγραψε δεν το γνωρίζω: Ότι τον τράβηξαν από τη γραβάτα, ότι τον έβρισαν… Σε όλα ήταν παρών».

Τέλος, τόνισε χαρακτηριστικά για τα τηλεφωνήματα που δέχεται: “Και εγώ και ο κ.Λασκαράκης από τη Μ. Πέμπτη δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Δεν ξέρω από που είναι. Δεν το ξέρω. Μακάρι να το ήξερα και να μπορούσα να πω περισσότερα», ανέφερε και συνέχισε: «Μας λένε περίεργα. Πιστεύω ότι είναι αρκετό ό,τι είπα. Και εγώ και ο κ.Λασκαράκης δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Μέχρι εκεί… Δεν θέλω να πω κάτι».

Ακούστε τη συνέντευξη…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίλτος Καλόγηρος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-εάν έχει γράψει έκθεση:

«Έχω γράψει, όσον αφορά το ραδιοτηλεοπτικό κομμάτι. Για αυτό των επεισοδίων δεν μπορώ να το κάνω. Δεν έχω το δικαίωμα».

-για την καταγγελία του Λασκαράκη:

«Ήμουν από τις 16:30 στο γήπεδο μέχρι και τις 23:30 με τον κ.Λασκαράκη δίπλα. Έγιναν ακριβώς όπως τα έχει πει ο κ.Λασκαράκης. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ήμουν δίπλα του από περίπου τις 16:30 μέχρι και τις 23:00. Είμαστε χρόνια μαζί, σε όλα τα ματς. Ό,τι έχει πει έχει γίνει έτσι».

-για τον «συνωστισμό» που υπήρχε στη φυσούνα και τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Γιάννης Βρέντζος:

«Συνωστισμός γίνεται στα λεωφορεία. Εγώ δεν είχα ξαναζήσει τέτοιο συνωστισμό. Όταν ήρθε το χαρτί του διορισμού στην Ένωσή μας από την ΕΠΟ, νιώσαμε χαρά. Και το συζητήσαμε μεταξύ μας, ότι θα πάμε στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος με την καλύτερη –αν θέλετε- ομάδα στην Ελλάδα. Νιώσαμε ένα δέος. Ήμουν παλιότερα ποδοσφαιριστής. Είχα παίξει στο παλιό Καραϊσκάκη και ήθελα να πατήσω και στο νέο. Πλέον, σιχάθηκα με όσα είδα. Δεν θέλω να ξαναπατήσω εκεί. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο τοπικό. Σιχάθηκα».

-για τα περιστατικά στο ημίχρονο:

«Ο κ.Λασκαράκης πήγε να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει. Τη δουλειά του. Και ο πρώτος παρατηρητής ήταν παρών. Δεν ξέρω τι έγραψε, αλλά ξέρω ότι ήταν παρών σε ό,τι περιγράφει ο κ.Λασκαράκης. Τώρα γιατί δεν τα έγραψε δεν το ξέρω. Ότι έγραψε έχει γίνει: Ό,τι τον τράβηξαν από την γραβάτα. Ό,τι τον έβρισαν. Σε όλα ήταν παρών.

Σε παίκτες της ΑΕΚ δεν έγινε κάτι. Στους διαιτητές έκλεισε η πόρτα και δεν έχω εικόνα τι έγινε. Ήμασταν παρόντες στις αντεγκλήσεις. Σας είπα ό,τι αναφέρει ο κ.Λασκαράκης έχει γίνει. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Αν κατέθετα στο δικαστήριο θα έλεγα τα ίδια».

-εάν υπάρχουν υπερβολές στα όσα αναφέρει ο κ.Λασκαράκης:

«Όχι… Γιατί να υπάρχουν υπερβολές. Εμείς -σας ξαναλέω- πήγα με μεγάλη χαρά γιατί είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που πιστεύαμε ότι έχει αλλάξει επίπεδο με τις συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά δυστυχώς ότι πιστεύαμε δεν έγινε. Ο κΛασκαράκης έχει υπάρξει και στο γήπεδο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, είχε τιμωρηθεί η ΑΕΚ από κατάθεσή του».

-για τηλεφωνήματα που δέχεται:

«Και εγώ και ο κΛασκαράκης, από την Πέμπτη δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Δεν ξέρω από που είναι. Δεν το ξέρω. Μακάρι να το ήξερα και να μπορούσα να πω περισσότερα. Μας λένε περίεργα. Πολύ περίεργα. Πιστεύω ότι είναι αρκετό ό,τι είπα. Και εγώ και ο Λασκαράκης δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Μέχρι εκεί… Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο».

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε το σχόλιο σας