Με ελικόπτερο Χιούι πέταξε ο Καμμένος πάνω από τον τόπο του δυστυχήματος

Με ελικόπτερο τύπου Χιούι, πέταξε την Παρασκευή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, πάνω από τον τόπο του δυστυχήματος, θέλοντας αν μη τι άλλο, να στείλει μήνυμα σχετικά με την ασφάλεια των συγκεκριμένων ελικοπτέρων.

Του Μαρίνου Γκασιάμη

Με ελικόπτερο Χιούι πέταξε ο Καμμένος πάνω από τον τόπο του δυστυχήματος
Ο υπουργός συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Με ελικόπτερο Χιούι πέταξε ο Καμμένος πάνω από τον τόπο του δυστυχήματος
Ο υπουργός επισκέφθηκε την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, όπου απευθύνθηκε στο προσωπικό.

Με ελικόπτερο Χιούι πέταξε ο Καμμένος πάνω από τον τόπο του δυστυχήματος Με ελικόπτερο Χιούι πέταξε ο Καμμένος πάνω από τον τόπο του δυστυχήματος Με ελικόπτερο Χιούι πέταξε ο Καμμένος πάνω από τον τόπο του δυστυχήματος Με ελικόπτερο Χιούι πέταξε ο Καμμένος πάνω από τον τόπο του δυστυχήματος
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Αρχιλοχία (ΑΣ) Πλεξίδα Βασιλικής, έγινε γνωστό πως η Αρχιλοχίας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 424 ΓΣΝ, ως σοβαρή πολυτραυματίας. Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλά θλαστικά τραύματα κεφαλής, κατάγματα σπονδυλικής στήλης Α6, Θ2 ,Θ3, Ο5 και κάταγμα στέρνου. Η κατάσταση της είναι σταθερή – βελτιούμενη.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε το σχόλιο σας