Μετωπική Αλαφούζου με Σαββίδη και μήνυση στον γιο του

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι απογοητευμένος με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι και οργισμένος με τη στάση του Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο κάποτε είχε πολύ καλές σχέσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» νιώθει προδομένος και προσβεβλημένος σε προσωπικό επίπεδο από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport». Τόσο εξαιτίας ρεβάνς Κυπέλλου με τον «δικέφαλο του Βορρά» στην Τούμπα, όπου έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής, Γιώργος Κύζας, όσο και λόγω των όσων συνέβησαν στο πρόσφατο ματς κόντρα και πάλι στον ΠΑΟΚ για τα play offs της Super League, καθώς οι συνέπειες θα είναι μεγάλες για τους «πράσινους».

Ο Γιάννης Αλαφούζος είδε ανήμερα της απώλειας του πατέρα του, να ξεχαρβαλώνεται αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, να παραμονεύουν ακόμη πιο μεγάλοι κίνδυνοι (όπως το ορατό -3 από τη βαθμολογία) και να βλέπει υπονοούμενα από πλευράς ΠΑΟΚ περί ηθικών και φυσικών αυτουργών. Το τελευταίο εξόργισε τον Γιάννη Αλαφούζο που θεωρεί ότι η αντίπαλη πλευρά δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι πενθούσε.

Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, πρέπει αν περιμένουμε… σκληρό ροκ ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ετοιμάζει τη δική του αντεπίθεση και είναι πιθανόν να την κάνει μετά την αποχώρησή του από το «τριφύλλι». Θα μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις για τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», είναι στα σκαριά μήνυση στον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, που έβρισε διαδικτυακά τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ…

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε το σχόλιο σας