Λοτζέσκι στο sport-fm.gr: «Τα παιδιά μπορούν και χωρίς εμένα»

Καθόταν σκεπτικός σε μια γωνία, την ώρα που οι συμπαίκτες του έδιναν συνεχώς συνεντεύξεις σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ. Ο Ματ Λοτζέσκι είναι λογικό να μην έχει την καλύτερη ψυχολογία βλέποντας ως θεατής το Final Four λόγω του τραυματισμού του. Πάντως δεν αμφιβάλλει πως οι συμπαίκτες του μπορούν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στον τελικό και την κορυφή της Ευρώπης. Για εκείνο που είναι ακόμη αβέβαιος είναι αν προλαβαίνει τους τελικούς της Α1.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ματ Λοτζέσκι στον Χρήστο Ρομπόλη:

-Τελικά δεν σε θέλει η τύχη, γιατί και πριν δύο χρόνια είχες μια ίωση στο Final Four, ενώ τώρα είσαι τραυματίας…

«Ναι, πράγματι… Φυσικά και θα ήθελα να παίζω. Είναι πολύ άσχημο να είσαι υγιής σχεδόν σε όλη την κανονική διάρκεια και να χάνεις τα play offs και το Final Four. Πιστεύω πως θα μπορούσα να βοηθήσω πολύ την ομάδα αν ήμουν υγιής, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω τα παιδιά. Πιστεύω πως μπορούν να τα καταφέρουν. Και χωρίς εμένα…».

-Πώς βλέπεις το επίπεδο αυτοπεποίθησης της ομάδας σου εν όψει του ημιτελικού;

«Πιστεύω πως το ηθικό είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλοι ξέρουν ότι σε ένα Final Four μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι ένα παιχνίδι, αν παίξεις καλά μάλλον θα περάσεις, αν όχι μάλλον θα αποκλειστείς. Τόσο απλά είναι».

-Θα λείψει στον Ολυμπιακό το σουτ σου. Πιστεύεις πως μπορεί να καλυφθεί το κενό από τους υπόλοιπους;

«Φυσικά. Μπορεί να είναι άλλου τύπου παίκτες από μένα, ωστόσο έχουμε κι άλλους σουτέρ και παίκτες που μπορούν να προσφέρουν και σε άλλους τομείς. Ο Παπαπέτρου, ο Αγραβάνης και άλλα παιδιά θα πάρουν ίσως περισσότερο χρόνο τώρα και πιστεύω πως θα είναι μια χαρά».

-Η προϊστορία τελικά παίζει ρόλο; Έχετε τρεις νίκες απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στο Final Four…

«Έχουμε ένα καλό ρεκόρ απέναντί τους στο Final Four, αλλά μπορείς να πεις και από την άλλη πλευρά πως στα τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει μας έχουν κερδίσει. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες σε επίπεδο Final Four και ελπίζουμε αυτό να βοηθήσει για να φτάσουμε στη νίκη».

-Θα είσαι έτοιμος για τους τελικούς του πρωταθλήματος;

«Δεν ξέρω ακόμη. Κάνω ό,τι μπορώ για να αποθεραπευτώ και να επιστρέψω. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Θα δούμε».

-Θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Όλοι θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το πρωτάθλημα. Τους αγαπάμε, τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά και να είναι σίγουροι πως θα παλέψουμε για τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε το σχόλιο σας