Η Karenta γιορτάζει τη νέα εποχή SKODA

Από 19 έως 21 Μαΐου η Karenta γιορτάζει την είσοδό της στη Νέα Εποχή Škoda, σε ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και δώρα και προσκαλεί όλους τους πελάτες και φίλους της μάρκας να γνωρίσουν τις υπηρεσίες After Sales Karenta και τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας.

Η εκδήλωση θα εξελίσσεται ταυτόχρονα στην κάθετη μονάδα Skoda Karenta Αμαρουσίου, η οποία ακολουθεί τα μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας και στο κατάστημα After Sales Skoda στην Αργυρούπολη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Karenta είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους της τσέχικης μάρκας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και να προσφέρει:

  • την πραγματοποίηση δωρεάν τεχνικού ελέγχου σε αυτοκίνητα Škoda
  • την παροχή έκπτωσης 30% για ένα ολόκληρο χρόνο σε υπηρεσίες συντήρησης αυτοκινήτου
  • την παρουσίαση του νέου SUV Kodiaq
  • τη δυνατότητα test drive σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του νέου Kodiaq και στα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας.
  • την παροχή δωρεάν προγράμματος που περιλαμβάνει 2 χρόνια service και 4 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, σε όσους προβούν σε αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Škoda μέχρι 31/7/2017

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για το διαγωνισμό με δώρο ένα 3ημέρο ταξίδι, σε προορισμό της επιλογής του νικητή, με το νέο Kodiaq.

Η έκθεση και το service Škoda Karenta Αμαρουσίου βρίσκονται στην οδό Α. Παπανδρέου 21 και Ερατούς με τηλέφωνο επικοινωνίας 211 1764080 και οι εγκαταστάσεις service Škoda Karenta στην Αργυρούπολη στην οδό Μεγ.Αλεξάνδρου 2, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9981978.

Νίκος Τσάδαρης

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε το σχόλιο σας