Η DEMO στηρίζει ενεργά το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ελληνική φαρμακευτική εταιρία αποφάσισε να δωρίσει ένα σημαντικό ποσό στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό

Έναν ακόμη πυλώνα στήριξης απέκτησε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Χαμόγελο του Παιδιού», για  την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά του στον ευάλωτο παιδικό πληθυσμό της χώρας μας, από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία  DEMO.
 
«Γνωρίζοντας το έργο του Οργανισμού και τον προσωπικό αγώνα του Κώστα Γιαννόπουλου για τα παιδιά, το Δ.Σ ομόφωνα αποφάσισε να δωρίσει ένα σημαντικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού»» ανέφερε στο πλαίσιο πρόσφατης εκδήλωσης ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, κ. Δημήτρης Δέμος.
 
Επιπλέον, όλοι οι οροί της DEMO που βρίσκονται στα νοσοκομεία εφεξής θα φέρουν επάνω τους το λογότυπό του Χαμόγελου του Παιδιού, ως μέσο υπενθύμισης και στήριξης από όλους μας του έργου του Συλλόγου.
 
Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στους σκοπούς της οργάνωσης και τόνισε πόσο σημαντική είναι η στήριξη του ιδίως σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
 
Σημειώνεται πως η στήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος υπευθυνότητας της φαρμακευτικής εταιρίας στο πεδίο της κοινωνίας (η εταιρία υλοποιεί ανάλογες δράσεις στο περιβάλλον, στην αγορά και στους εργαζόμενους της).

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας