Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον κουράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Διώξτε αρνητικές σκέψεις και, αν σας απασχολεί κάτι, μοιραστείτε το. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί. Χρειάζεται προσοχή σε εκκρεμότητες που αφορούν συναλλαγές σας και άμεση ρύθμιση οικονομικών θεμάτων που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το να επιμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Επιλέξτε με προσοχή αυτά που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν και παράλληλα φροντίστε να τα αναλύσετε, για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ: Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά. Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο ότι η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας και να μην ανοίγεστε σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας ή τους διακρίνει έλλειψη επαγγελματισμού.

ΖΥΓΟΣ: Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει θα σας δώσουν το έναυσμα για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση και την αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς. Βγάλτε την τρυφερότητά σας και κάντε την καθημερινότητά σας πιο γλυκιά και πιο συναρπαστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε όλα υπάρχει ένα νόημα -δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα-, γιατί ακόμη και τα πιο μικρά είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας. Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας και τα κακόβουλα σχόλια να σας αφήνουν αδιάφορους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα, για να νιώσετε ασφάλεια. Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης, βγάζοντας τελείως από το ημερήσιο πρόγραμμά σας καβγάδες και διαφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να δείξετε καλή θέληση, αφού τα λόγια δεν θα συμβαδίζουν με τις πράξεις σας. Η υπερευαισθησία, με την οποία θα αντιμετωπίζετε τα πάντα, θα σας κάνει κάποιες φορές να νιώθετε προδομένοι, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας, αλλά και σε αυτά που πιστεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δυσαρέσκεια που εισπράττετε προέρχεται από τη δική σας διογκωμένη φαντασία, που πλάθει τα πράγματα όπως θέλει. Εάν όντως υπάρχει κάτι που βλέπετε και δεν σας βγάζει εκεί που ονειρεύεστε, δώστε τέλος πριν κάνετε κακό σε εσάς και στον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να φύγει από το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα και αποτελεσματικά. Δράστε με γνώμονα πρώτα τη λογική και μετά με το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα παρασύρεστε από τα πάθη σας και θα συμπεριφέρεστε ανάλογα.

Αφήστε το σχόλιο σας