Ζευγάρι από την Αττική έκανε διάρρηξη στα Τρίκαλα

Ο 25χρονος άνδρας και η 19χρονη σύντροφός του στη ζωή και στην παρανομία άρπαξαν από το σπίτι διάφορα κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί τους – Εντοπίστηκε το όχημα – Το ζευγάρι ήταν κρυμμένο στους θάμνους

Εκτός… έδρας χτυπούσε πλέον ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων από την Αττική, με πλούσιο ποινικό παρελθόν σε κλοπές και ληστείες. Για χάρη τους ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όταν διέρρηξαν το σπίτι ενός 67χρονου.

Ο 25χρονος άνδρας και η 19χρονη σύντροφός του στη ζωή και στην παρανομία άρπαξαν από το σπίτι διάφορα κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί τους. Όμως, ο ιδιοκτήτης κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας, ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε κινητοποίηση από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε λίγο αργότερα και κατασχέθηκε, ενώ το ζευγάρι βρέθηκε κρυμμένο σε μια θαμνώδη περιοχή, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές σε όλη τη Θεσσαλία. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένη κλοπή, ενώ οι συνεργοί τους αναζητούνται.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας