Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα σε Χρόνο Ρεκόρ με ΑΥΤΟ το θαυματουργό συστατικό που Υπάρχει σε ΚΑΘΕ Σπίτι!

Αναμείξτε αλεσμένους κόκκους καφέ με ίση ποσότητα αλατιού, και προσθέστε μερικές στα…Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα σε Χρόνο Ρεκόρ με ΑΥΤΟ το θαυματουργό συστατικό που Υπάρχει σε ΚΑΘΕ Σπίτι!Η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί 1-2 φορές την εβδομάδα.Δες πως να χάσεις 10 Κιλά Μέχρι το Πάσχα ΤΩΡΑ!Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα σε Χρόνο Ρεκόρ με ΑΥΤΟ το θαυματουργό συστατικό που Υπάρχει σε ΚΑΘΕ Σπίτι!Κάντε μια μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα, συνολικά για 12 εφαρμογές. Όταν εφαρμόζεται σε ανοιχτόχρωμα μαλλιά μπορεί να αλλάξει το χρώμα.Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα σε Χρόνο Ρεκόρ με ΑΥΤΟ το θαυματουργό συστατικό που Υπάρχει σε ΚΑΘΕ Σπίτι!

  • Ανακατέψτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένους κόκκους καφέ με 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας, μια πρέζα μαύρο πιπέρι και μερικές σταγόνες νερού.
  • Εφαρμόστε το μείγμα στο δέρμα κάτω κάτω από τα μάτια, και μόλις η μάσκα ξηραθεί ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

4. Για τα ξηρά και σκασμένα χείλη

Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα σε Χρόνο Ρεκόρ με ΑΥΤΟ το θαυματουργό συστατικό που Υπάρχει σε ΚΑΘΕ Σπίτι!Εφαρμόστε το μείγμα στα χείλη κάνοντας μασάζ για 30 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια, αφαιρέστε το με ένα υγρό χαρτομάντηλο.Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα σε Χρόνο Ρεκόρ με ΑΥΤΟ το θαυματουργό συστατικό που Υπάρχει σε ΚΑΘΕ Σπίτι!Εφαρμόστε το μείγμα σε δέρμα που έχετε κάνει στον ατμό, κάντε μασάζ για 2 λεπτά, και αφήστε το για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλυθείτε με ζεστό νερό. Επαναλάβετε 1 φορά την εβδομάδα.Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα σε Χρόνο Ρεκόρ με ΑΥΤΟ το θαυματουργό συστατικό που Υπάρχει σε ΚΑΘΕ Σπίτι!Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα σε Χρόνο Ρεκόρ με ΑΥΤΟ το θαυματουργό συστατικό που Υπάρχει σε ΚΑΘΕ Σπίτι!Credit: Adme

Πηγή: fanpage.gr

Αφήστε το σχόλιο σας