ΓΙΑΤΙ οι Ευρωπαίοι δεν τόλμησαν να βγάλουν άχνα για το κράτος που χρηματοδοτεί…

ΜΕ μια απλή αλλά αποτελεσματική κίνηση το Κατάρ, κατάφερε να απενοχοποιηθεί από το στίγμα της χώρας που χρηματοδοτεί την τρομοκρατία!

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Άμυνας του Κατάρ επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες και με μια κίνηση ‘ματ”,παρήγγειλε χωρίς να κάνει καμία διαπραγμάτευση για την τιμή ή για άλλα αντισταθμιστικά οφέλη 36 υπερσύγχρονα μαχητικά F 15 πληρώνοντας 12 δισεκατομμύρια δολάρια!

Η ΚΙΝΗΣΗ αυτή άλλαξε το σκηνικό στην Ουάσινγκτον, όπου με πρωτοστάτη τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, άρχισαν να λιβανίζουν το Κατάρ, για το πόσο βοηθάει τις συμμαχικές δυνάμεις.

ΣΤΗΝ ίδια κατεύθυνση κινούνται και τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία επηρεάζονται από τους εξοπλιστικούς κολοσσούς των ΗΠΑ.

ΑΝ το Κατάρ συνεχίσει τις παραγγελίες πανάκριβων οπλικών συστημάτων από Αμερικανικά μεγαθήρια, τότε όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα και οι κυρώσεις που είχαν επιβληθεί θα αποτελέσουν παρελθόν.

ΤΟ ίδιο κόλπο έκαναν και οι Σαουδάραβες, δίνοντας για προστασία συμβάσεις 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για εξοπλιστικά προγράμματα από αμερικανικές εταιρείες και άλλα 200 δις δολάρια, στοίχισαν οι εμπορικές συμφωνίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για χρηματα εξοπλιστικα χωρεσ καταρ

ΓΙΑ μια ακόμα φορά οι Αμερικανοί λειτουργούν ως νταβατζήδες! Με τον πακτωλό των δισεκατομμυρίων που εξασφάλισαν από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, ενισχύουν την πολεμική τους βιομηχανία, ξεχνώντας τις κατηγορίες που είχαν εκτοξεύσει για τη συνεργασία των δύο αυτών κρατών με την Αλ Κάιντα και τον ISIS.

ΤΟ ίδιο κάνουν και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Πριν από ένα χρόνο τα κανάλια σε ολόκληρη την Ευρώπη είχαν βουίξει γιατί ένας ύποπτος για τρομοκρατία που είχε εντοπιστεί στο Βέλγιο, είχε προηγουμένως περάσει από την… Αθήνα.

ΜΟΝΟ ταξιδιωτική οδηγία δεν είχαν εκδώσει για την Ελλάδα, την οποία κατηγορούσαν ανοιχτά ότι κάνει τον τροχονόμο στους τρομοκράτες.

ΟΤΑΝ αποκαλύφτηκαν οι σχέσεις του Κατάρ με τους Τζιχαντιστές, οι τηλεοπτικές ντουντούκες και οι ξεπουλημένες φυλλάδες στην Ευρώπη το βούλωσαν! Γιατί οι επενδύσεις του Κατάρ στην Γερμανία, την Γαλλία, την Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, την Ελβετία και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη είναι τεράστιες. Οι δήθεν ευαίσθητοι σε ζητήματα τρομοκρατίας, Ευρωπαίοι που μετρούν εκατοντάδες θύματα από τις επιθέσεις των Τζιχαντιστών, δεν τόλμησαν να βγάλουν άχνα για το κράτος που χρηματοδοτεί την τρομοκρατία.

ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ να προσκυνάνε το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία και να τα βάζουν με τους τρελαμένους Τζιχαντιστές, λες και ο ISIS είναι κάτι το ουρανοκατέβατο και δεν έχει χρηματοδότες και στήριξη από τα κράτη της Μέσης Ανατολής.

ΑΥΤΟ αποδεικνύει ότι η πολιτική που εφαρμόζουν Ευρωπαίοι και Αμερικανοί δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και κυρίως με την ηθική.

ΟΛΑ αγοράζονται και εξαγοράζονται! Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, δέχονται τα κεφάλαια των αραβικών κρατών που χρηματοδοτούν τον ISIS, γιατί με αυτά επιτυγχάνουν ρυθμούς ανάπτυξης.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ας το βουλώσουν και ας μην παριστάνουν τους διώκτες της τρομοκρατίας, όταν η οικονομία τους εξαρτάται από τους σπόνσορες του ISIS.

kontranews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας