Βουλγάρες έκλεβαν πορτοφόλια στη λαϊκή της Καβάλας

Μόνο τα… ψώνια δεν είχαν στο μυαλό τους οι δυο νεαρές γυναίκες ηλικίας 19 και 17 χρόνων

Μόνο τα… ψώνια δεν είχαν στο μυαλό τους οι δυο νεαρές Βουλγάρες -μια από τις οποίες ανήλικη- όταν πήγαν στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην πόλη της Καβάλας! Στόχος τους δεν ήταν να ξοδέψουν, αλλά να… βγάλουν χρήματα κλέβοντας πορτοφόλια από ανυποψίαστους καταναλωτές! 
 
Οι δυο αλλοδαπές πρόλαβαν να αρπάξουν τα πορτοφόλια δύο ηλικιωμένων που περιείχαν συνολικά 135 ευρώ και διάφορα έγγραφα, πριν γίνουν αντιληπτές από τα θύματα που έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως έτρεξαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που περιπολούσαν στη λαϊκή και κατάφεραν να εντοπίσουν τις δράστιδες ηλικίας 19 και 17 χρόνων, οι οποίες αναγνωρίστηκαν από τους ηλικιωμένους.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα χρήματα, ενώ τα έγγραφα βρέθηκαν πεταμένα σε έναν κάδο απορριμμάτων και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δυο νεαρές Βουλγάρες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, η οποία τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία και η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να διαλευκάνει και άλλες περιπτώσεις.
 
 

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας