Αυτό (μάλλον) δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει: Τηγανητό παγωτό!

Απαιτούμενος χρόνος: 260 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 3 – Μέτρια

Υλικά

Μισό λίτρο παγωτό βανίλια
250 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα
50 γραμμάρια φρέσκο γάλα
Δύο αυγά
Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση

Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περνάμε τις μπάλες από το μείγμα και από το αλεσμένο αμύγδαλο.

Ξαναμπαίνουν στην κατάψυξη για άλλες δύο ώρες και μετά το τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να χρυσίσει.

Πηγή: news.gr

Αφήστε το σχόλιο σας