ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ με 27χρονη-ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ απο τον 10ο όροφο

Σε απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 27χρονης Kirsty Maxwell από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στον 10ο όροφο ενώ βρισκόταν διακοπές με 35 φίλους της.

Ο δικαστής που διερευνά την υπόθεση θανάτου της Kirsty Maxwell εξετάζει το ενδεχόμενο να πήδηξε στο κενό όταν μπήκε κατά λάθος στο δωμάτιο αγνώστου που στο παρελθόν είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θεωρεί πως προσπαθούσε να φύγει από το λάθος διαμέρισμα του 32χρονου και πήδηξε τα ξημερώματα Κυριακής στο κενό από τον 10ο όροφο θερέτρου στην Costa Blanca ελπίζοντας να προσγειωθεί στην πισίνα.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 32χρονο Βρετανό Joseph με την υποψία της ανθρωποκτονίας και μετά από δύο ημέρες στη φυλακή αφέθηκε ελεύθερος να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Ισπανία. Ωστόσο υπάρχουν υποψίες ότι οι ενέργειές του οδήγησαν στη βουτιά θανάτου της 27χρονης Kirsty. Αρχικά πηγές κοντά στην έρευνα ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία που να δείχνουν ότι ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης, χαρακτηρίζοντας τη σύλληψη του 32χρονου “προληπτικό” μέτρο.

Αφέθηκε μάλιστα ελεύθερος και δεν υπάρχει περιορισμός να εγκαταλείψει την Ισπανία παρά το γεγονός ότι συνδέεται με την έρευνα ανθρωποκτονίας. Ο δικαστής διερεύνησε τη θεωρία να έσπρωξε κάποιος την 27χρονη από το μπαλκόνι του 10ου ορόφου ή να αναγκάστηκε να πηδήξει στο κενό όταν κατέληξε από λάθος στο δωμάτιο που μοιραζόταν με 4 ακόμα φίλους του.

Το διαμέρισμα των τεσσάρων αντρών ήταν ακριβώς πάνω από το διαμέρισμα της 27χρονης που έμενε με φίλους της. Η 27χρονη, που παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της Adam τον Σεπτέμβριο, κατέληξε στο λάθος διαμέρισμα ντυμένη αλλά ξυπόλυτη και την άφησε να περάσει ο 32χρονος.

Οι αρχές ανέκριναν όλους τους Βρετανούς παραθεριστές στο μοιραίο διαμέρισμα μετά τον θάνατο της 27χρονης, καθώς και 9 ακόμα ανθρώπους μεταξύ των οποίων και φίλοι της Kirsty που παραδέχτηκαν πως είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η Kirsty έφυγε από το διαμέρισμά της για να βρει κάποιον φίλο της πιθανότατα για να ζητήσει φάρμακα επειδή δεν ένιωθε καλά από τις παρενέργειες του ποτού. Μέχρι τις 7:50 το πρωί βρισκόταν στο κρεβάτι όπου τη βιντεοσκόπησε ένας από τους φίλους της και λίγα λεπτά αργότερα εξαφανίστηκε αφήνοντας τα κλειδιά και το κινητό στο διαμέρισμά της.

Οι ερευνητές υποψιάζονται πως αφού μπήκε στο λάθος διαμέρισμα κατέφυγε στο μπάνιο όπου υπήρχε μόνο ένα μικρό παράθυρο πριν τελικά βρεθεί στο μπαλκόνι και πιθανότατα προσπάθησε να πηδήξει στην πισίνα που βρισκόταν κάτω από το διαμέρισμα για να ξεφύγει. Δεν κατάφερε ωστόσο να πέσει στην πισίνα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο 32χρονος ύποπτος ισχυρίζεται πως είπε στην Kirsty να φύγει από το διαμέρισμα όταν κρύφτηκε στο μπάνιο και επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό της. Οι αρχές έχουν στείλει σε ειδικό εργαστήριο για περαιτέρω εξετάσεις δείγματα ιστού από την 27χρονη.

 Dailymail

Αφήστε το σχόλιο σας