Αναζητούν τους ληστές ηλικιωμένης στην Άρτα

Οι δύο άγνωστοι, μέχρι στιγμής, κακοποιοί αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος μιας 85χρονης γυναίκας στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας

Το χιόνι ξεπερνούσε τα 30 εκατοστά στην πόλη της Άρτας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και ενώ οι περισσότεροι πολίτες απέφευγαν να κυκλοφορούν, δεν έκαναν το ίδιο και οι… ληστές που βρήκαν ευκαιρία να δράσουν έχοντας ως στόχο μια ανυπεράσπιστη γριούλα!

Οι δύο άγνωστοι, μέχρι στιγμής, κακοποιοί αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος μιας 85χρονης γυναίκας στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα εισέβαλαν στο εσωτερικό και ακινητοποίησαν την γυναίκα που είχε μόλις πέσει για ύπνο και δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση. 
  
Οι δράστες ερεύνησαν με την ησυχία τους όλα τα δωμάτια, βρήκαν ένα χρηματικό ποσό που φύλαγε για ώρα ανάγκης η άτυχη ηλικιωμένη, άρπαξαν και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 85χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους ληστές και την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Άρτας.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας