Αθήνα-Άμστερνταμ και το χειμώνα από την KLM

Αθήνα-Άμστερνταμ και το χειμώνα από την KLM

Αθήνα-Άμστερνταμ και το χειμώνα από την KLM

H KLM θα διατηρήσει την πρωινή πτήση Αθήνα–Άμστερνταμ κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-2018, ενώνοντας τις δύο πόλεις και πέραν του καλοκαιριού.

Η πρωινή πτήση από Αθήνα για Άμστερνταμ εντάχθηκε στο θερινό πρόγραμμα της KLM για να ενισχύσει τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων μεταξύ των δυο πόλεων. H εταιρεία, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι η πτήση αυτή θα παραμείνει και στο χειμερινό πρόγραμμά της, αναχωρώντας από την Αθήνα στις 06:00 με άφιξη στις 08:30 στο Άμστερνταμ, ενώ από το Άμστερνταμ θα αναχωρεί στις 20:55 και θα φτάνει στην Αθήνα στις 01:10 (επόμενη μέρα).

Η πτήση θα εξυπηρετείται από αεροσκάφος τύπου Boeing 737-700 με δυναμικότητα 142 συνολικά θέσεων σε Διακεκριμένη και Οικονομική Θέση. Με την πτήση αυτή η KLM εκτελεί συνολικά 14 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς την Αθήνα, δίνοντας στους επιβάτες ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.

Αθήνα-Άμστερνταμ και το χειμώνα από την KLM

Το Άμστερνταμ με τα κανάλια του

H KLM από την έναρξη της λειτουργίας της έχει ακολουθήσει έναν διεθνή προσανατολισμό, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο, μέσω του οποίου έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τους επιβάτες σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Η εταιρεία εντάσσει συχνά στο πρόγραμμά της νέους προορισμούς, μελετώντας προσεκτικά την ανάπτυξη μιας περιοχής, την οικονομική κατάσταση της χώρας και την τουριστική της βιομηχανία, τα σημεία δηλαδή που προσφέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης. Σήμερα, η KLM προσφέρει 145 παγκόσμιους προορισμούς, από τους οποίους οι 68 είναι μεγάλων αποστάσεων και οι 77 μεσαίων αποστάσεων. Οι επιβάτες απολαμβάνουν ομαλή και άνετε σύνδεση μεταξύ των πτήσεων στο αεροδρόμιο του Schiphol, τη βάση (hub) της KLM.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

Πηγή: clickatlife.gr

Αφήστε το σχόλιο σας