Άφωνη η Ελένη! – Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια κέρδισε μακαρόνια σε διαγωνισμό της Μενεγάκη;

Άφωνη η Μενεγάκη όταν είδε το όνομα και τη φωτογραφία της παρουσιάστριας!

Τα μακαρόνια ολικής άλεσης που έδινε ως δώρο η Ελένη Μενεγάκη κληρώθηκαν, αλλά η Ελένη Μενεγάκη δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε όταν πάτησε το κουμπί.

«Μάγδα Τσέγκου… Καλέ αυτή δεν είναι η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ;» είπε έκπληκτη η παρουσιάστρια. « Μάγδα μου κέρδισες! Είδες με τι χαρά που σου το δίνω; Είναι αυτό που έλεγα στην Ναταλία που μου λέει κάνω like βρε Ελένη και καμιά μέρα θα γίνω ρεζίλι. Παιδιά όποιος δεν δουλεύει στο κανάλι μας από τη στιγμή που μας κάνει like φυσικά και κερδίζει δώρα. Άκου λέει. Καλημέρα στο ΣΚΑΪ. Γεια σου Μάγδα μου!» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.;

Η Μάγδα Τσέγκου και σήμερα ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram και λίγο αργότερα έκανε και κάποια likes σε φίλους της.

1

Μέσα σε αυτά ήταν ένα ήταν και σε μια ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για ένα διαγωνισμό με δώρο ένα κουτί με ζυμαρικά γνωστής εταιρίας.

2

Λίγο αργότερα η Ελένη ανακοίνωσε ζωντανά τα ονόματα των τυχερών και μέσα σε αυτά ήταν και της δημοσιογράφου Μάγδα Τσέγκου! Τυχερή! Η ίδια έγραψε στην Ελένη πως θα τα δώσει σε μία οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Είναι γνωστό άλλωστε το κοινωνικό της έργο και η προσφορά της χρόνια τώρα σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

img_4352

Αφήστε το σχόλιο σας