Άρτα: Οι μπαλωθιές και οι βρισιές τον έστειλαν στα κρατητήρια

Οι απανωτοί πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή μέρα- μεσημέρι, ωστόσο οι συγχωριανοί του «πιστολέρο» δεν συμμερίστηκαν τη χαρά του

Ήρθε στο κέφι και βγήκε στο προαύλιο του σπιτιού του για να ρίξει… μπαλωθιές ένας 63χρονος κάτοικος της κοινότητας Άνω Καλεντίνη στην Άρτα. Οι απανωτοί πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή μέρα- μεσημέρι, ωστόσο οι συγχωριανοί του «πιστολέρο» δεν συμμερίστηκαν τη χαρά του!

Έτσι, ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Άρτας που έφτασαν αμέσως στον χώρο, έκαναν έρευνα και βρήκαν στην αυλή του σπιτιού του 63χρονου δύο κάλυκες  από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο είχε ρίξει τους άσκοπους πυροβολισμούς. Ωστόσο, ο δράστης εκνευρίστηκε και άρχισε να τους απειλεί και να τους καθυβρίζει, με αποτέλεσμα να βρεθεί άμεσα με χειροπέδες.

Στο σπίτι κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο, το οποίο αποδείχθηκε ότι κατείχε παράνομα και ο 63χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που του απήγγειλε κατηγορίες για άσκοπους πυροβολισμούς, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, απειλή και εξύβριση.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας